Συστατικά
-
350 γρ. Ντοματίνια κομμένα στην μέση
-
250 γρ. Καλαμπόκι φρέσκο ή κονσέρβα
-
3 τεμ. Πιπεριές φλωρίνης σε ξύδισε βαζάκι
-
12 τεμ. Κριθαρένια παξιμαδάκιαμικρά
-
250 γρ. (κομμένο σε φέτες) Απάκι Κρήτης
-
200 γρ. Κατίκι Δομοκού
-
40 γρ. Βαλσάμικο ξύδι
-
60 γρ. Ελαιόλαδο
-
Λίγη Φρέσκια ρίγανη ή ξερή
-
Αλάτι
Εκτέλεση
Είναι σαλάτα, είναι ορεκτικό, είναι κυρίως πιάτο, είναι τα πάντα. Έντονες γεύσεις με χαρακτήρα, το δέσιμο των υλικών είναι απίστευτο. Δοκιμάστε την !!
Βήματα
1
OK
|
Κόβουμε τις πιπεριές σε χοντρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και βάζουμε μέσα τις φέτες από το απάκι για ένα λεπτό από κάθε πλευρά. Βγάζουμε και κόβουμε σε κύβους. Σπάμε τα παξιμαδάκια σε χοντρά κομμάτια (δεν τα βρέχουμε) Βάζουμε σε μία λεκάνη όλα τα υλικά εκτός από το κατίκι , ανακατεύουμε απαλά να πάνε παντού τα υλικά μας. Τοποθετούμε σε πιατέλα ή ατομικά στον καθένα, τέλος βάζουμε από πάνω το κατίκι και σερβίρουμε. |