Μύδια σε μυρωδάτο κουρκούτι και ταραμοσαλάτα με παντζάρι
Ταραμάς με παντζάρι ένας πολύ ωραίος συνδυασμός με απίστευτη γλυκιά γεύση, μία διαφορετική ταραμοσαλάτα χωρίς κρεμμύδι που θα σας καταπλήξει. Ταιριάζει απόλυτα με τα μυρωδάτα μύδια που είναι μέσα σε...
Ζωμός λαχανικών
Χρησιμοποιείτε τον ζωμό όπου σας ζητηθεί για ένα γευστικό και φρέσκο αποτέλεσμα. Έχοντας τον στην κατάψυξη θα έχουμε πάντα τον δικό μας χειροποίητο ζωμό.
Νουντλς με ροζ γκρέιπφρουτ, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σόγια,
Μία απίστευτη μαρινάδα όχι μόνο για κοτόπουλο αλλά και για άλλα κρέατα. Μπουτάκια κοτόπουλου που μέσα σε αυτήν την μαρινάδα γίνονται σε πολύ λίγο χρόνο τρυφερά και πεντανόστιμα. Η σάλτσα...
Σάντουιτς με τραγανό χωριάτικο ψωμί, σαλάμι με τρούφα
Ένα ιδιαίτερο σάντουιτς, απλό στην παρασκευή του αλλά με απίστευτη γεύση. Το τραγανιστό ψωμί από τον φούρνο, το σαλάμι με την τρούφα και η μπουράτα απογειώνουν το σάντουιτς μας.
Σαλάτα Μιρμιζέλι (ΚΑΛΥΜΝΟΥ)
Την δοκίμασα σε μία ταβέρνα πριν μερικά χρόνια και μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι απλή αλλά πεντανόστιμη! Συνταγή με ιστορία και ομορφιά όπως από το νησί από που έρχεται.
Ταλιατέλες με παλαμίδα, λιαστή ντομάτα, κάπαρη και δυόσμο
Μου έφεραν μία παλαμίδα περίπου στα 3 κιλά, κράτησα την ουρά που είναι το πιο μικρό κομμάτι σε πάχος να σας φτιάξω μία μυρωδάτη μακαρονάδα. Δοκιμάστε να την φτιάξετε και...
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με άρωμα “μηλόπιτας”
Σιμιγδαλένιος χαλβάς με άρωμα μήλου. Δοκιμάστε αυτήν την συνταγή και θα δείτε πώς μια μικρή προσθήκη από χυμό μήλου θα αλλάξει τελείως την γεύση που ξέρατε για τον σιμιγδαλένιο χαλβά....
Σαλάτα με πέννες απο κόκκινες φακές, ρόκα
Μία νόστιμη σαλάτα με πλούσια γεύση, βιταμίνες και ενέργεια. Η συνταγή αυτή είναι ιδανική για ανθρώπους που έχουν δυσανεξία στην γλουτένη. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε γεύση απο τις...
Μελιτζανοτυροκροκέτες σε κρούστα από πικάντικα νάτσος
Ένα πολύ ωραίο ορεκτικό, αλλά και ένα πρωτότυπο συνοδευτικό για το ποτό σας. Ένα κοκτέιλ με βάση την τεκίλα ταιριάζει απόλυτα με αυτό το ορεκτικό. Συνδυάζεται πολύ ωραία και με...
Γαριδομακαρονάδα
Αν βράσετε τα μακαρόνια μέσα στην σάλτσα το αποτέλεσμα θα είναι 100 τοις εκατό διαφορετικό. Αυτή είναι και η μόνη δυσκολία της συνταγής. Στην αρχή θέλει καλό και συνεχόμενο ανακάτεμα...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here