Ζωμός λαχανικών

0 0
Ζωμός λαχανικών

Μοιραστείτε το στα social media:

Διαφορετικά, μπορείτε να αντιγράψετε / επικολλήσετε τον σύνδεσμο
  • Εύκολο

Συστατικά

Εκτέλεση

Κοινοποίηση

Χρησιμοποιείτε τον ζωμό όπου σας ζητηθεί για ένα γευστικό και φρέσκο αποτέλεσμα. Έχοντας τον στην κατάψυξη θα έχουμε πάντα τον δικό μας χειροποίητο ζωμό.

Βήματα

1
OK

Πλένουμε, καθαρίζουμε και χοντροκόβουμε τα λαχανικά. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή θερμοκρασία και μόλις πάρει θερμοκρασία ρίχνουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά, σοτάρουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ρίχνουμε το νερό και βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να πέσει η στάθμη του ζωμού στην μέση, κατεβάζουμε από την φωτιά, ρίχνουμε το αλάτι και αφήνουμε να κρυώσει ο ζωμός. Μόλις κρυώσει περνάμε τον ζωμό από πολύ ψιλή σήτα και κρατάμε τον ζωμό. Τον χωρίζουμε σε σακουλάκια των 200 γραμμαρίων η σε παγοκύστες και τον βάζουμε στην κατάψυξη.

Νουντλς με ροζ γκρέιπφρουτ, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σόγια,
προηγούμενη
Νουντλς με ροζ γκρέιπφρουτ, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σόγια,
Μύδια σε μυρωδάτο κουρκούτι και ταραμοσαλάτα με παντζάρι
επόμενη
Μύδια σε μυρωδάτο κουρκούτι και ταραμοσαλάτα με παντζάρι
Νουντλς με ροζ γκρέιπφρουτ, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σόγια,
προηγούμενη
Νουντλς με ροζ γκρέιπφρουτ, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σόγια,
Μύδια σε μυρωδάτο κουρκούτι και ταραμοσαλάτα με παντζάρι
επόμενη
Μύδια σε μυρωδάτο κουρκούτι και ταραμοσαλάτα με παντζάρι

Αφήστε το σχόλιό σας

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here