Συστατικά
-
Υλικα για τον σολωμό
-
150 γρ. Σολωμός φιλέτο
-
15 γρ. Βούτυρο
-
1 ΠορτοκάλιΣτιμμένο
-
0,5 ΛάιμΣτιμμένο
-
0,5 ΓκρέιπφρουτΣτιμμένο
-
1 ΜανταρίνιΣτιμμένο
-
1 κουτ.γλυκού Μέλι
-
Αλάτι
-
Πιπέριφρεσκοτριμμένο
-
Υλικά για την σαλάτα με καστανό ρύζι
-
60 γρ. Ρύζι καστανό
-
1 Καρότο τριμμένο
-
0,5 Κολοκύθι τριμμένο
-
1 Κρεμμυδάκι φρέσκο κομμένο σε ψιλές ροδέλες
-
2 κουτ. σούπας Άνιθο ψιλοκομμένο
-
2 κουτ. σούπας Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Πιπέριφρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Από τις πιο υγιεινές και νόστιμες συνταγές που έχω φτιάξει! Ο συνδυασμός απίστευτος: Ω-3, φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά. Το αποτέλεσμα μοναδικό και η γεύση απίστευτη που δημιουργείται από αυτό το πάντρεμα των υλικών! Δοκιμάστε το οπωσδήποτε είναι μια εύκολη συνταγή που θα σας καταπλήξει.
Βήματα
1
OK
|
Για την σαλάτα με καστανό ρύζιΒράζουμε το ρύζι περίπου 12 λεπτά, μόλις είναι έτοιμο το σουρώνουμε και το κρυώνουμε στο νερό. Στραγγίζουμε καλά το ρύζι μας και το βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτουμε τα λαχανικά, το κρεμμυδάκι, τον άνηθο, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε την σαλάτα μας στο πιάτο, βάζουμε από πάνω τον σολομό και περιχύνουμε με την σάλτσα. |
2
OK
|
Για τον σολωμόΚόβουμε σε διαστάσεις περίπου 34 x34 αλουμινόχαρτο και το ακουμπάμε στο τραπέζι. Από πάνω τοποθετούμε στις ίδιες διαστάσεις ένα κομμάτι λαδόκολλα. Σηκώνουμε τις άκρες κάνοντας το να μοιάζει σαν πουγκί ανοιχτό. Τοποθετούμε μέσα τον σολομό, ρίχνουμε και τα εσπεριδοειδή που έχουμε στύψει, το μέλι και αλατοπιπερώνουμε. Κλείνουμε καλά με προσοχή το πουγκί μας, το βάζουμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 18 λεπτά. |
3
OK
|
Ένα σχόλιο Απόκρυψη σχολίων
Απλά Καταπληκτικό!!!!!