Tramezzini
με κρέμα τυριού και προσούτο

0 0
Tramezzini

Μοιραστείτε το στα social media:

Διαφορετικά, μπορείτε να αντιγράψετε / επικολλήσετε τον σύνδεσμο

Συστατικά

Ρύθμιση μερίδων
10 φέτες Tramezzini ιταλικό ψωμάκι
500 γρ. Κρέμα τυριού
20 φέτες Προσούτο
  • Για 10 άτομα
  • Εύκολο

Συστατικά

Εκτέλεση

Κοινοποίηση

Το tramezzini είναι λεπτές φέτες ιταλικού ψωμιού, πολύ μαλακές και χωρίς κόρα. Μπορούμε να φτιάξουμε άπειρα σνακ και να συνδυάσουμε πολλά υλικά. Η συνταγή που έχουμε φτιάξει μπορεί να συνοδεύσει κρασί αλλά και πολύ ωραία κοκτέιλ. Είναι μια εύκολη συνταγή που φτιάχνεται και την τελευταία στιγμή.

Βήματα

1
OK

Απλώνουμε τις φέτες tramezzini και τις πιέζουμε ελαφρώς με ένα πλάστη να γίνουν πιο λεπτές. Απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω τους την κρέμα τυριού (50 γρ. σε κάθε φέτα tramezzini). Μετά τοποθετούμε από πάνω τους 2 φέτες προσούτο σε κάθε φέτα tramezzini. Τυλίγουμε σε ρολάκι και τα κόβουμε στα 4.

Πορτοκαλόπιτα με φύλλο Βηρυτού και γιαούρτι
προηγούμενη
Πορτοκαλόπιτα με φύλλο Βηρυτού και γιαούρτι
Φέτα σε φύλλο Βηρυτού
επόμενη
Φέτα σε φύλλο Βηρυτού
Πορτοκαλόπιτα με φύλλο Βηρυτού και γιαούρτι
προηγούμενη
Πορτοκαλόπιτα με φύλλο Βηρυτού και γιαούρτι
Φέτα σε φύλλο Βηρυτού
επόμενη
Φέτα σε φύλλο Βηρυτού

Αφήστε το σχόλιό σας